Aanmelden

Rondleiding ouders

(Virtuele) rondleiding ouders

Het pedagogisch en didactisch concept ‘natuurlijk leren’ van Laterna Magica is een bewuste keuze. Wij informeren u hier graag goed over. Vanwege de corona-crisis zijn er op dit moment geen mogelijkheden om fysiek onze school te bezoeken (voor een rondleiding of informatieochtend). Daarom hebben wij deze informatie voor u online beschikbaar gemaakt.

Aangezien wij er waarde aan hechten dat u bewust voor onze manier van onderwijs kiest, vragen wij u eerst de onderstaande (virtuele) rondleiding en sfeerimpressies te bekijken en onze downloadbare informatiegids (onderaan de pagina) over onze manier van onderwijs te lezen, voordat u besluit uw kind in te willen schrijven.

Hieronder ziet u de rondleiding van Kirsten die u normaal gesproken krijgt als u onze school bezoekt bij een informatieochtend.
Video tour/ rondleiding (ENG):

Daarnaast geven deze filmpjes een goede sfeerimpressie van kinderen aan het werk in onze school:

Twee sfeerimpressie van onze werkwijze, ons aanbod en een kijkje in de units (ENG Subtitles):

Sfeerimpressies van de diverse units – achtereenvolgens de unit 0-3 jaar (NL), unit 3-7 jaar (NL) en unit 8-12 jaar (NL):

Heeft u na het bekijken van deze informatie nog vragen, vul dan het aanmeldformulier in (waar ruimte is voor het stellen van vragen), of stel ze via: e-mail. Wij helpen u graag met het maken van een goede schoolkeuze voor uw kind.

 

Plan uw bezoek

Zodra er weer een mogelijkheid is om onze school fysiek te bezoeken via een informatiebijeenkomst, zullen wij de data hier publiceren.

Hieronder de eerstvolgende informatie- en kijkochtenden (voor ouders).

Schooljaar 2020/2021: n.n.b.

Tijd: 09.00 – 10.30 uur

Tijdens de informatiebijeenkomst nemen wij ook een kijkje in de units en de stamgroepen. Het is daarom niet mogelijk om jongere kinderen mee te nemen. De informatieochtend is alleen voor volwassenen. We starten stipt om 9 uur en de bijeenkomst duurt ongeveer 1,5 uur.

Hieronder kunt u dan een aanvraag doen om aan te sluiten bij onze informatieochtend. U ontvangt dan aansluitend een persoonlijke e-mail van onze administratie ter bevestiging dat wij u op onze lijst hebben genoteerd om aan te sluiten bij de informatieochtend.