Aanmelden

Rondleiding ouders

Rondleiding ouders in schooljaar 2023/2024

Het pedagogisch en didactisch concept ‘natuurlijk leren’ van Laterna Magica is een bewuste keuze. Wij informeren u hier graag goed over.

Aangezien wij er waarde aan hechten dat u bewust voor onze manier van onderwijs kiest, vragen wij u eerst de onderstaande (virtuele) rondleiding en sfeerimpressies te bekijken en onze downloadbare informatiegids (onderaan de pagina) over onze manier van onderwijs te lezen, voordat u besluit een rondleiding in te plannen en uw kind in te willen schrijven.

Hieronder ziet u de rondleiding die u krijgt als u onze school bezoekt bij een informatieochtend.
Video tour/ rondleiding (ENG):

Daarnaast geven deze filmpjes een goede sfeerimpressie van kinderen aan het werk in onze school:

Twee sfeerimpressie van onze werkwijze, ons aanbod en een kijkje in de units (ENG Subtitles):

Sfeerimpressies van de diverse units – achtereenvolgens de unit 0-3 jaar (NL), unit 3-7 jaar (NL) en unit 8-12 jaar (NL):

 

Plan uw bezoek

Rondleidingen

Rondleiding voor dagopvang momenteel niet mogelijk.
Vanwege de lange wachtlijst voor kinderen van 0 tot 4 jaar is het momenteel niet mogelijk om u aan te melden voor een rondleiding bij de dagopvang.

Staat uw kind reeds op onze wachtlijst en is uw kind aan de beurt om geplaatst te worden dan nodigen wij u uit om een keer te komen kijken.

Rondleiding in het onderwijs.

Wordt uw kind 4 jaar oud en wilt u uw kind aanmelden voor het onderwijs dan kunt u zich aanmelden voor een rondleiding bij Laterna Magica.

Is uw kind ouder dan 4 jaar en staat uw kind reeds op onze wachtlijst dan nodigen wij u uit om een keer te komen kijken zodra uw kind aan de beurt is om geplaatst te worden

 

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Versturen