Aanmelden

Rondleiding en werkplaatsen professionals

Bent u als professional geinteresseerd in een rondleiding bij Laterna Magica? Er worden werkplaatsen en rondleidingen gegeven door coaches (en kinderen) die werkzaam zijn bij Laterna Magica en die u alles kunnen vertellen over de visie en werkwijze van Natuurlijk Leren in ons kindcentrum.

Werkplaatsen

Recent promoveerde Ben van der Hilst aan de Open Universiteit op het proefschrift: Teamgericht organiseren in het onderwijs. Sturen op kwaliteit, wendbaarheid en werkplezier. Naar aanleiding van het verschijnen van het proefschrift organiseert Laterna Magica samen met Ben op donderdag 5 maart 15.00-18.00 uur een werkplaats. Deelnemers nemen kennis van de achtergronden en gaan zelf aan de slag te met een mogelijk organisatie-ontwerp voor de eigen school. Inloop vanaf 14.30 u. Vóór de pauze de samenvatting van het proefschrift en na de pauze zelf aan de slag om de consequenties voor de eigen organisatie te onderzoeken.

Minimaal twee deelnemers per school in verband met de werkvorm.
Reserveren van plaatsen kan door een mail te sturen naar projecten@laternamagica.nl
Plaatsing op volgorde van aanmelding.
Kosten: € 125 per deelnemer.

 

Rondleidingen

De rondleidingen zijn tussen 9.30-12.00 inclusief lunch. De kosten voor een rondleiding bedragen 75 euro p.p. U betaalt dit bedrag na afloop middels pintransactie. Het geld komt rechtstreeks ten goede aan de kinderen. Om de rust in de units te bewaren plannen we rondleidingen voor maximaal 3 personen per unit. Op 1 dag kunnen we maximaal 6 bezoekers ontvangen. Graag een koptelefoon/ oortjes/ AirPods meebrengen zodat u via QR codes kleine video’s naar keuze kunt bekijken op uw telefoon of een iPad van Laterna Magica. Interesse als student of vragen over rondleidingen? Neem rechtstreeks contact op met Jung Mi van projecten@laternamagica.nl
Programma:
Ontvangst met koffie/thee en introductie Laterna Magica
Rondleiding binnen een gekozen unit en zelfstandige rondleiding algemene ruimtes
Lunchen/gesprek met de coaches
Afsluiting

Kies hieronder eerst de leeftijdsgroep:

 

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Versturen
Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Versturen
Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Versturen