Aanmelden

Rondleiding en werkplaatsen professionals

In verband met het coronavirus gaan de rondleidingen en werkplaatsen voor externe professionals tot (in ieder geval) juni 2021 niet door. U kunt op dit moment niet inschrijven. 

Bent u als professional geinteresseerd in een rondleiding bij Laterna Magica? Er worden werkplaatsen en rondleidingen gegeven door coaches (en kinderen) die werkzaam zijn bij Laterna Magica en die u alles kunnen vertellen over de visie en werkwijze van Natuurlijk Leren in ons kindcentrum.

 

Werkplaatsen

De thema’s en beschikbare plekken voor de werkplaatsen 2020-2021 worden hier later gepubliceerd.

 

Rondleidingen

De rondleidingen zijn tussen 9.30-12.00 inclusief lunch. De kosten voor een rondleiding bedragen 75 euro p.p. U betaalt dit bedrag na afloop middels pintransactie. Het geld komt rechtstreeks ten goede aan de kinderen. Om de rust in de units te bewaren plannen we rondleidingen voor maximaal 3 personen per unit. Op 1 dag kunnen we maximaal 6 bezoekers ontvangen. Graag een koptelefoon/ oortjes/ AirPods meebrengen zodat u via QR codes kleine video’s naar keuze kunt bekijken op uw telefoon of een iPad van Laterna Magica. Interesse als student of vragen over rondleidingen? Neem rechtstreeks contact op met Jung Mi van projecten@laternamagica.nl
Programma:
Ontvangst met koffie/thee en introductie Laterna Magica
Rondleiding binnen een gekozen unit en zelfstandige rondleiding algemene ruimtes
Lunchen/gesprek met de coaches
Afsluiting

Kies hieronder eerst de leeftijdsgroep:

 

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Versturen
Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Versturen
Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Versturen